Produse pentru rosamonte 1kg (25)

Caise uscate 1000g

Caise uscate 1000g

Caisele sunt o sursă excelentă de mulți antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Prețioasa este o sursă excelentă, care oferă caise de culoare galben-portocalie, servind ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul tău o poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Caisele sunt o bună sursă de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi caisele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Caisele uscate sunt un snack delicios și sănătos, fiind folosite pentru a prepara compoturi și ca ingrediente în diverse preparate.
Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Magneziul este unul dintre cele mai valoroase bioprețuri. Joacă multe roluri importante în organism: participă la reacții biochimice esențiale, este crucial pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, a sângelui, a sistemului digestiv, a oaselor, previne hiperactivitatea sanguină sau formarea de calculi renali, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește imunitatea organismului. Magneziul este un element comun, dar greu de digerat. Se absoarbe doar în proporție de 15-40% din alimente; cerealele, produsele din cereale, orezul brun, fructele uscate, legumele cu frunze verzi proaspete și ciocolata sunt câteva dintre alimentele bogate în magneziu. Pentru cei ale căror diete nu sunt bogate în produsele menționate, poate fi necesară suplimentarea. Cum se poate completa deficiența de magneziu? Puteți obține suplimente de magneziu sub formă de tablete sau capsule sau puteți completa acest element prin intermediul pielii. Potrivit unor oameni de știință, această metodă oferă cea mai bună absorbție.
Psyllium Bunica 1000g

Psyllium Bunica 1000g

Bunica Psyllium-ului, cunoscută și sub numele de bunica Mediteraneană, este o sursă excelentă de fibre și are, de asemenea, un conținut ridicat de proteine. Este folosită pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv. În plus, fibrele cresc senzația de sațietate. După contactul cu apa, semințele se acoperă cu mucus și formează un gel, ceea ce ajută la disconfortul intestinal. Îmbunătățește flora bacteriană intestinală, are efect de protecție și proprietăți antiinflamatorii. &lt; 0,01G &lt; 1%*RWS - hrană de referință &nbsp; <strong> Utilizare </strong> Produsul este gata de consum după preparare: 2-3 lingurițe de praf de Psyllium ar trebui să fie turnate într-un pahar cu suc sau apă, lăsate deoparte timp de aproximativ 20 de minute și apoi consumate. Atunci când consumați produsul, ar trebui să beți cantități mari de apă, cel puțin 1,5 l. Poate fi administrat de două ori pe zi, de preferat dimineața și după-amiaza.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos sunt obținuți din pulpa nucii de cocos, care mai întâi se usucă și apoi se răzuie în chipsuri mici. Pulpa este bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele: C, E, K și grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (chipsuri, fulgi de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, dar cei derivați din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și se transformă direct în energie fără a se acumula în organism sub formă de grăsime. Firele de cocos conțin resurse enorme de fibre, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, veți găsi cantități mici de proteine și electroliți, care permit menținerea echilibrului acid - bazic al organismului. <strong> Compoziție: </strong> Fulgi de cocos &nbsp; <strong> Valoare nutrițională la 100g </strong> Valoare energetică 2695KJ/655kcal - 33% RDA *63g grăsimi - 90% Dintre care acizi grași saturați 53g - 265% carbohidrați
Orez Negru 1000g Vivio

Orez Negru 1000g Vivio

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, motiv pentru care este numit și violet. La fel ca orezul brun, care nu este servit, este bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între o jumătate de oră și o oră, rămânând întotdeauna ușor crocant. Este adesea folosit pentru a prepara deserturi sănătoase, de exemplu, desertul de orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel împotriva stărilor inflamatorii și a multor boli, și întârziind îmbătrânirea celulară. <strong> Valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 1498KJ / 354Kcal - 18% VNR * GRĂSIME 3,2 g - 5%, din care acizi grași saturați 0,8 g - 4% carbohidrați 72 g - 28%, din care zaharuri 0,7 g < 1% proteină 7,7 g - 15% fibră 3,1 g sodiu 0,03 g < 1% * VNR - Valoare nutrițională de referință
Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, de aceea este numit și orez violet. La fel ca orezul brun, este necurățat, fiind astfel bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E, și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între 30 de minute și o oră, având întotdeauna o textură ușor crocantă. Este adesea folosit pentru a pregăti deserturi sănătoase, de exemplu, un desert din orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel de inflamații și multe afecțiuni, precum și întârziind îmbătrânirea celulelor. <strong>Ingrediente:</strong> orez brun <strong>Valori nutriționale la 100g</strong> Valoare energetică 1498kJ/354kcal - 18% VNR* Grăsimi 3,2g - 5% din care acizi grași saturați 0,8g - 4% Carbohidrați 72g - 28% din care zaharuri 0,7g <1% Proteine 7,7g - 15% Fibre 3,1g Sare 0,03g <1% *VNR - Valoare Nutrițională de Referință <strong>Utilizare</strong> Orezul se spală cu apă rece.
Stafide BIO 1000g

Stafide BIO 1000g

Stafidele Sultan din culturi ecologice sunt suculente și dulci la gust. Foarte dulci, ele conțin doar zaharuri naturale. Departamentele, adică strugurii uscați, au numeroase proprietăți curative și valori nutriționale, datorită cărora sunt unul dintre cele mai sănătoase gustări. Stafidele îmbunătățesc funcționarea sistemului cardiovascular, reduc colesterolul și previn osteoporoza. De asemenea, stafidele conțin iod - un mineral care afectează pozitiv funcționarea glandei tiroide. În plus, în comparație cu fructele uscate și nucile, se disting prin conținutul de bor - un element care susține activitatea celulelor cenușii și îmbunătățește capacitățile de concentrare. Acestea - la fel ca strugurii - conțin resveratrol, adică un antioxidant care protejează celulele de daune. Stafidele Sultan sunt o sursă excelentă de fibre, bogate în vitaminele C și E, precum și în zinc, potasiu și fier. & Nbsp; <strong> Compoziție: </strong> 99.5% stafide bio Sultan, 0.
Pene Uscate 1000g

Pene Uscate 1000g

Prunele uscate sunt incluse în categoria fructelor uscate și nucilor. Ele pot fi consumate ca o gustare sau ca ingredient în numeroase preparate. Fructele de prun uscat sunt o sursă valoroasă de nutrienți, în special fibre și polifenoli. Acestea reprezintă o sursă bogată de vitamine, minerale și compuși fito. Vitamina A, E, K, C, din grupul B, acid pantotenic, potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu, zinc, toate acestea se regăsesc în prunele uscate. În plus, fructele conțin compuși polifenolici care sunt antioxidanți puternici. Prunele uscate sunt considerate una dintre cele mai bune remedii naturale pentru constipație. Datorită fibrelor, ele îmbunătățesc peristaltismul intestinal. Sorbitolul conținut în fructe creează un mediu propice pentru dezvoltarea florei bacteriene necesare. O cantitate prea mare de prune consumate simultan poate provoca flatulență și diaree.
Orez Arborio 1000g - Vivio

Orez Arborio 1000g - Vivio

Orezul Arborio este o varietate italiană de orez, care reprezintă componenta principală a risotto-ului. Italia este cel mai mare producător european de orez. Anual, se recoltează o cantitate de 1,5 milioane de tone, deși aceasta reprezintă doar 1% din ceea ce recoltează fermierii din India. Avantajul orezului italian pentru această importare este faptul că întregul proces de creștere, recoltare și procesare se supune standardelor europene stricte. Cu orezul importat, de exemplu, nu știm ce substanțe chimice au fost utilizate în timpul cultivării. Cel mai faimos fel de mâncare italian cu orez Arborio este risotto, un preparat caracteristic pentru nordul Italiei. Orezul Arborio poate fi, de asemenea, un ingredient în deserturi dulci pe bază de lapte sau băuturi din orez. De asemenea, puteți adăuga legume. Orezul Arborio, după gătire, este puțin lipicios (datorită amilopectinei), umed, fiind perfect pentru prepararea de risotto, deserturi și, mai ales, cel mai bun orez pentru risotto.
Cranberries uscate întregi 1000g - Vivio

Cranberries uscate întregi 1000g - Vivio

Zmeura uscată întreagă este un fruct natural uscat în întregime, cu un gust rafinat, acrișor-dulce. Fructele au o formă asemănătoare cu cea a stafidelor uscate, dar sunt mai mari, având o culoare suculentă și o consistență elastică. Fructele de zmeură au o utilizare largă în bucătăriile din întreaga lume. Fructele de zmeură sunt o sursă bogată de vitamine (C, vitamine din complexul B, E, K), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, mangan, fier), fibre, acizi organici, carotenoide, flavonoide, taninuri și pectină. Zmeura nu își pierde proprietățile în timpul procesării termice, așa că, în beneficiul sănătății, se pot consuma produsele sale, care nu sunt la fel de acrișoare ca fructele proaspete de zmeură. Zmeura este excelentă în prevenirea recidivelor infecțiilor tractului urinar. Acidifică urina, ceea ce duce la distrugerea bacteriilor din vezica urinară. În plus, acizii conținuți în zmeură reduc aderența bacteriilor, astfel încât acestea sunt eliminate prin urină.
Bicarbonat de sodiu 1000g

Bicarbonat de sodiu 1000g

Bicarbonatul de sodiu - bicarbonatul de sodiu - a găsit o utilizare largă în medicină, bucătărie, cosmetice și multe altele. Are un număr foarte mare de aplicații. Cred că este cel mai bine cunoscut ca un aditiv pentru toate tipurile de produse de patiserie. Este, de asemenea, un component al multor cosmetice și produse de curățare. Este adăugat în șampoanele pentru păr, balsamurile pentru buze, pasta de dinți. În cosmetice, este deosebit de potrivit pentru pielea grasă și cu acnee. & Nbsp; <strong> Utilizarea bicarbonatului este perfectă atunci când vine vorba de neutralizarea mirosurilor și curățare. Agentul poate îndepărta petele dificile, elimina mirosurile neplăcute și ajuta la curățarea cuptorului sau a cuptorului cu microunde. Bicarbonatul are proprietăți ușor corozive, ceea ce îl face eficient în îndepărtarea murdăriei de pe diferite suprafețe. Poate fi folosit pentru a îndepărta calcarul din fierbătoare, oale sau mașini de cafea. Funcționează excelent ca pulbere pentru curățarea suprafețelor din bucătărie și baie. Pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din frigider, tot ce trebuie să faci este să pui un mic recipient cu bicarbonat în interior.
Fulgi de Migdale 250g

Fulgi de Migdale 250g

Fulgi de migdale, precum și migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Ele conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel efecte benefice asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi nesaturate sănătoase. Grăsimile nesaturate sunt o componentă indispensabilă a unei alimentații sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul general de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant bine cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, eliminând astfel venele și prevenind bolile de inimă și încetinind îmbătrânirea celulară. Se crede că migdalele contribuie la menținerea unor oase sănătoase prin calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitaminele B, fibre și fosfor. & Nbsp; <strong> Compoziție: </strong> migdale & nbsp; <strong> valoare nutrițională la 100g </strong> valoare energetică
Extract de nucă de cocos în pulbere Vivio 250 g

Extract de nucă de cocos în pulbere Vivio 250 g

Lapte de cocos este format din pulpa de nucă de cocos și conține acizi grași cu lanț scurt, care au un efect pozitiv asupra corpului uman. Laptele de cocos Wegane se caracterizează printr-o culoare albă și o consistență groasă și cremoasă. Are un miros și un gust caracteristice de nucă de cocos. Uneori, este confundat cu apa de cocos. În țările asiatice, este un ingredient popular în bucătărie. Cel mai popular este, printre altele, în Thailanda și India. În Europa, câștigă popularitate. Nuca de cocos conține o cantitate mare de minerale. Porția de 100 g conține 46% din necesarul zilnic de mangan și 13% de fosfor. Laptele conține, de asemenea, magneziu, fier, seleniu, vitamina C, niacină, acid folic și vitaminele B.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Mărul este făcut din măr. Ajută la contracararea acidificării corpului, întărește imunitatea și este nutritiv și ușor digerabil. Este în mod natural lipsit de gluten. Avantajul său major este conținutul ridicat de vitamine B, fier hematopoietic și cupru. Este o sursă excelentă de fibre dietetice și potasiu, magneziu, calciu și sodiu. Oferă corpului o proteină ușor digerabilă și carbohidrați complecși, care sunt baza unei diete sănătoase. Mărul are un efect antiviral și de întărire, ajută la restabilirea echilibrului acid-bazic al corpului. Grupul B și vitaminele de fier au hematopoieză. Mărul ajută la reducerea inflamației în corp, are un efect de încălzire, îmbunătățește metabolismul, crește concentrarea și memoria. Conținutul ridicat de compuși de calciu și siliciu întărește dinții și oasele. - 4% include acizi grași saturați 0.4g - 2% din carbohidrați 72.1g - 28% inclusiv zaharuri 0.8g - 1% din proteină 10.
SHEPHERD Floarea-soarelui 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Floarea-soarelui 1000g (2x 500 g)

Semințele de floarea-soarelui au venit din America de Nord în Europa. Ele sunt o sursă bogată de acizi grași nesaturați, multe vitamine și minerale. Uleiul de floarea-soarelui este obținut din semințele de floarea-soarelui - o sursă bogată de acid linoleic. De asemenea, sunt folosite ca ingredient în preparate farmaceutice - creme, săpunuri, nutrienți - datorită bogăției de nutrienți, sodiu și zinc. Ele joacă un rol important în întărirea sistemului imunitar și protejează împotriva inflamațiilor. Vitaminele și mineralele conținute în ele protejează împotriva bolilor de inimă, îmbunătățesc metabolismul, întăresc sistemul nervos, conferă un aspect tineresc pielii și întăresc părul și unghiile. Ca sursă de acizi grași nesaturați, în principal Omega 6, susțin structura membranei celulare a celulelor din corp. Datorită fitosterolilor, ele reduc nivelul de colesterol rău din sânge și previn astfel dezvoltarea modificărilor aterosclerotice.
Caise Uscate 1000g

Caise Uscate 1000g

Apricotele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la formarea unui precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul dumneavoastră îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Apricotele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi apricotele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Ele sunt un snack delicios și sănătos, fie ca piure, fie ca musli. Pot fi folosite ca ingredient în preparate uscate, ca supliment pentru carne sau salate. De asemenea, le puteți transforma într-un sos delicios de caise pentru carne și substituente de carne, cum ar fi produsele din soia și seitan.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Wiórki kokosowe se obțin din miezul nucii de palmier de cocos, care mai întâi se usucă, iar apoi se rade în fulgi mici. Miezul este bogat în nutrienți precum vitaminele: C, E, K și din grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (fulgi, chipsuri de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, însă cei proveniți din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și sunt transformați direct în energie fără a se depune în organism sub formă de grăsime. Fulgii de cocos conțin resurse enorme de fibre, esențiale pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, găsim cantități mici de proteine și electroliți, care ajută la menținerea echilibrului acid-bazic al organismului.<strong>Compoziție:</strong> fulgi de cocos&nbsp;<strong>Valoare nutrițională la 100g</strong>Valoare energetică 2695kJ/655k
Caise Uscate 1000G

Caise Uscate 1000G

Merele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten, precum și vitaminele A, C și E și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului tău împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Merele sunt o sursă excelentă de beta-caroten, luteină, zeaxantină și vitaminele C și E. Beta-carotenul - care conferă merelor culoarea galben-portocalie - acționează ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că corpul tău îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de deteriorare. Merele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Potasiul sprijină semnalizarea nervoasă, contracțiile musculare și echilibrul fluidelor. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi merele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice este o condiment universal pentru numeroase preparate. Este bazat pe legume uscate, ierburi și turmeric. Sublinează perfect gustul preparatelor și le oferă un aromă vegetală plăcută. Jarzynka nu conține aditivi chimici inutili, amplificatori de drojdie sau de aromă. & Nbsp; <strong> Compoziție: </strong> sare, zahăr, panadip, morcovi, porumb, ceapă, pere & nbsp; <strong> utilizare </strong> legumele sunt adăugate în supe, sosuri, tocănițe, salate și alte preparate, oferindu-le un aromă vegetală plăcută și punând accent pe gustul preparatelor gătite.
Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale, la fel ca migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel un efect benefic asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi sănătoase nesaturate. Grăsimile nesaturate sunt un ingredient esențial al unei diete sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul total de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, desfundând astfel venele și prevenind bolile de inimă, precum și încetinind îmbătrânirea celulelor. Se consideră că migdalele contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor prin conținutul lor de: calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitamine din grupul B, fibre și fosfor.&nbsp;<strong>Ingrediente:</strong> migdale&nbsp;<strong>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 2489kJ/602kcal - 30% VNR*Tăiței 50,6g - 72%dintre care acizi grași saturați 3,9g - 20%Carbohidrați 9,5 - 4%dintre care zaharuri 5g - 6%Bi
Orez jasmine 1000g

Orez jasmine 1000g

Orezul Jasmine este o specie de orez cu bob lung, care este cultivat în principal în Thailanda și folosit în bucătăria asiatică. Pe lângă Thailanda, care este principalul său furnizor, orezul jasmine este cultivat în prezent în Cambodgia, sudul Vietnamului și Laos. Una dintre caracteristicile sale distinctive este un parfum ușor perceptibil, dulce, care amintește de iasomie - de aici provine și numele său. De asemenea, are un gust specific, foarte ușor dulce, uneori numit miere. Orezul jasmine are multe valori nutriționale. În primul rând, este o sursă excelentă de carbohidrați și proteine, având în același timp puțin grăsime, astfel că este adesea ales de persoanele care practică sport sau care doresc să slăbească. Poate fi consumat și de cei care au probleme digestive - orezul jasmine este ușor digerabil și nu încarcă stomacul, deși lasă o senzație de sațietate. Orezul este un produs fără gluten. De asemenea, este o sursă excelentă de vitamine din complexul B, vitamina E și potasiu, magneziu, zinc, fier și fosfor.
Polen de Flori 1000g vivio

Polen de Flori 1000g vivio

Polenul de albine, adesea denumit polen floral, are o adevărată bogăție de proprietăți benefice. Datorită conținutului său de nutrienți, a fost utilizat ca substanță medicinală. În ultima vreme, polenul de albine a devenit nu doar de interes pentru medicina naturală, ci și pentru cosmetologie. Valoarea nutrițională a polenului de albine rezultă dintr-o compoziție chimică foarte bogată, deoarece în acesta au fost identificate peste 250 de compuși diferiți. Conține zaharuri simple (fructoză, glucoză), acizi grași, peste 30 de aminoacizi (conținutul lor în polen ajunge până la 12%) și minerale precum potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier și zinc. Polenul floral este, de asemenea, o sursă de multe vitamine. Printre acestea, cele mai importante sunt: a, b1, b2, b3, e, c, pp și d. &nbsp; <strong> Compoziție: </strong> Polen floral &nbsp; <strong> Valoare nutrițională în 100 g </strong> Valoare energetică 1103 kJ/ 261 kcal - 13% RDA* Grăsimi 5g - 7% inclusiv 3
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Fructele de merișor sunt o sursă bogată de vitamine (C, B, E, K), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, mangan, fier), fibre, acizi organici, carotenoizi, flavonoide, taninuri și pectine. Merișorul nu își pierde proprietățile în timpul tratamentului termic, așa că, pentru beneficiile asupra sănătății, puteți consuma preparatele sale, care nu sunt la fel de acre ca fructul proaspăt de merișor. Merișorul funcționează foarte bine în prevenirea recidivelor infecțiilor tractului urinar. Acidifică urina, ceea ce duce la eliminarea bacteriilor din vezică. În plus, acizii conținuți în merișor reduc aderența bacteriană, datorită căreia acestea sunt excretate în urină. Acizii conținuți în merișor sunt eficienți în prevenirea și tratarea calculilor renali. Merișorul uscat previne, de asemenea, boala gingiilor și formarea plăcii. Merișorul are proprietăți antioxidante puternice.
Magneziu Appleman 100G - Magneziu Puternic

Magneziu Appleman 100G - Magneziu Puternic

El forte de magneziu este un supliment dietetic sub formă liberă. Magneziul ajută la menținerea echilibrului electrolitic, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și la menținerea oaselor sănătoase. Contribuie la reducerea senzației de oboseală și a fatigii. Magnesium Jabel este o formă organică foarte bine absorbită de magneziu. Conține o moleculă de acid malic, la care se leagă două molecule de magneziu. În acest fel, creează o sursă mare de magneziu și o biodisponibilitate ridicată a acidului malic. 3000mgw inclusiv: magneziu - 350mg - 93% RDA ** Valoare de referință pentru alimentație &nbsp; <strong> aplicare </strong> aproximativ 3 g (3 linguri de câte 1g) din amestecul de suplimente cu aproximativ 100-150 ml de apă rece sau băutura ta preferată, amestecă bine. Consumă imediat după preparare. &nbsp; <strong> Comentarii </strong> păstrați într-un loc inaccesibil copiilor mici.
Pistachii sărați 1000g Vivio

Pistachii sărați 1000g Vivio

Nu doar că fisticul este delicios, dar este și extrem de sănătos, fiind de obicei vândut în coajă. Conține grăsimi sănătoase, este o sursă bună de proteine, fibre și antioxidanți. Fisticul este o sursă bună de vitamina B6, care, printre altele, afectează starea de bine și concentrarea, îmbunătățește condiția vaselor de sânge, joacă un rol cheie în eliminarea substanțelor chimice necesare din organism și reduce inflamația. Studiile arată că este unul dintre cele mai bogate nuci. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi, ceea ce întârzie procesul de îmbătrânire a celulelor și riscul diverselor boli. Luteina și zeaxantina conținute în nuci susțin sănătatea oculară. Studiile arată că sunt mai puțin calorice decât alte nuci, iar avantajul lor suplimentar este conținutul de proteine, aproximativ 20%. Se află pe locul doi după migdale.